07 Media Sør søker Selger/ Rådgiver for skilt (Kristiansand)

Til vår salgsavdeling søker vi nå en dyktig og dedikert selger/ rådgiver til en nyopprettet stilling. Dette er en rolle der du vil ha stor påvirkningskraft og muligheter til å prege din egen arbeidshverdag.
Som rådgiver vil du ha ansvar for å selge selskapets skiltprodukter til både nye og eksisterende kunder, i regionen Kristiansand til Oslo.
Du vil være aktivt ute hos kundene, så mye av salgshverdagen foregår i bil mellom spennende kundemøter.
Du må være god til å identifisere aktuelle og relevante prospects for 07 Media Sør sin produktportefølje, og inneha et godt etablert nettverk.
Rollen innebærer tett oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje, og du må være en god relasjonsbygger med våre samarbeidspartnere.

I rollen er du prosjektleder og sørger for å sikre best mulig informasjon rundt oppdrag til aktuelle miljøer (design, produksjon, ferdiggjøring, underleverandører eller samarbeidspartnere), slik at kunden til enhver tid får oppleve kvaliteten i alle ledd av våre leveranser.
Vi forventer at du holder deg oppdatert på aktuelle og relevante markedstrender i egen og kunders bransje, og bidrar til å videreutvikle 07 Media Sør sine produkt- og tjenestespekter.

Kvalifikasjoner
Erfaring fra salg av skilt og dekorprodukter
God forretningsforståelse
Godt etablert nettverk
Kompetanse/innsikt i design, og/eller grafisk produksjon er en fordel, men ikke et krav

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like