Litauere satser på det norske markedet

IOCO Packaging UAB fra Litauen satser i Norge og har meldt seg inn i Emballasjeforeningen for å få bedre fotfeste her i landet. Det melder Emballasjeforeningen på sine nettsider.

– Norge er ikke EU-medlem men har tilgang til det meste av det indre markedet som medlem av EØS. Det betyr fri flyt av varer, tjenester og personell mellom Norge og EU. Og siden Norge har skrevet en ny handelsavtale med Storbritannia og Island, er det en god mulighet til å få innpass i det britiske markedet fra Norge, sier eksportsjef Karolis Jakutis i IOCO Packaging UAB.

“Enklere å bygge nettverk gjennom en forening”

Jakutis tror at medlemskapet i Emballasjeforeningen vil gjøre det lettere å få kontakter i Norge og bygge nettverk i landet.

– Det vil akselerere prosessen med å integrere oss i det norske nettverket. Et produktivt samarbeid mellom Emballasjeforeningen og IOCO Packaging UAB er veldig viktig for en vellykket samarbeidsprosess i det norske markedet, sier Jakutis.

IOCO Packaging UAB omsatte i 2017 for 8,1 millioner euro og har om lag 100 ansatte.

- ANNONSE -

You might also like