I disse førjulstider …

I disse førjulstider tar vi med en trivelig sak fra Tromsø som minner oss om at livet handler om mer enn nysalg og EBITDA.

Gatemagasinet Virkelig i Tromsø er blitt trykket hos Lundblad Media i hele 15 år. I årets førjulsutgave har magasinet vært på besøk hos Lundblad og laget en lengre reportasje om sin samarbeidspartner.

Les hele reportasjen her.

Kultur og idrett er viktig for Lundblad Media, sier daglig leder Sturla Fossum i en kommentar.

– Det er viktig for oss å støtte opp om idrett og kultur i byen. Gatemagasinet Virkelig er en annen type aktør vi mener det er veldig viktig at vi støtter opp om. Som en stor grafisk aktør forsøker vi å være bevisst vår rolle i lokalsamfunnet, sier Fossum til Media Monitor og ønsker alle konkurrenter og samarbeidspartnere god jul.

- ANNONSE -

You might also like