Varner søker Art Director til Volt (Billingstad)

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Norges største moteselskap? Her er din sjanse! Varner er en fremoverlent arbeidsplass hvor høyt tempo og raske endringer er en del av vår hverdag. Her vil du jobbe i team der vi tar frem det beste hos hverandre for sammen å nå de råeste resultatene.

Vi ønsker oss deg som kan skape de beste kundeopplevelsene! Til vårt markedsteam søker vi deg som blir ansvarlig for det visuelle uttrykket til Volt. Du forsterker og tydeliggjør den visuelle identiteten til Volt gjennom uttak på photshoots og produksjon av materiell, både digitalt og på print. Du får stor påvirkningskraft i et team med en enorm takhøyde, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss selv og Volt, for å nå ambisjonen om å bli Nordens ledende multibrandkonsept.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like