Ny printtjeneste for fotobøker og bilder i Skandinavia

I samarbeid med Cewe lanserer nå ​Scandinavian Photo en ny printtjeneste i Norge, Sverige og Danmark.

Cewe er et av Europas største selskap innen fotoprodukter og eier også online-trykkeriet Saxoprint, samt storformatsaktøren Whitewall. Totalt er konsernet ca 4.000 ansatte og omsatte 653 millioner euro i 2018.

Den nye tjenesten innebærer at Scandinavian Photos kunder kan bestille fotobøker, fotokalendre, mobilskall, innbydelser og andre personlige bildeprodukter online. I tillegg til den digitale printtjenesten installeres også ekspresskiosker i butikkene i Stockholm og Oslo der kunden kan få ferdige bilder direkte i butikken.

– Å lansere en konsumentinnrettet printtjeneste i samarbeid med CEWE er en viktig etablering for oss på Scandinavian Photo. Den bredder vårt tilbud mot eksisterende kunder og gjør at vi kan nå nye kundegrupper, sier Anders Halvarsson, CEO på Scandinavian Photo, i en pressemelding.

Julekort, mobilskall og fotobøker

Kundene kommer altså blant annet til å kunne bestille fotobøker, kalendre, julekort, mobilskall m.m. med sine personlige foto. Enten kan man få produktene hjem med posten eller fikse det hele selv direkte i butikk i Stockholm eller Oslo.

- ANNONSE -

You might also like