NHO søker Grafisk designer (Oslo)

Er du lidenskapelig opptatt av godt design og god utforming? Da håper vi du leser videre!

Som grafisk designer hos NHO vil du ha ansvaret for å sikre korrekt bruk av NHOs designprofil internt og eksternt. Du vil i tillegg ha ansvar for godt visuelt innhold til digitale flater, samtidig som du vil produsere trykksaker, visualiseringer og annet grafisk materiell. I arbeidet vil du bistå NHO-fellesskapet med grafisk kompetanse og rådgivning, samt jobbe med prosjekter som NHO Gründer, Jenter og Teknologi, Female Future og Årskonferansen. Du vil også ha det faglige og daglige ansvaret for en lærling i mediegrafiske fag, så du må trives med å gi faglig veiledning og oppfølging.

NHO benytter Adobe Creative Cloud i det grafiske arbeidet, med hovedvekt på InDesign, Illustrator og Photoshop. Ellers er Lightroom, Premiere Pro, After Effects og Microsoft Office 365 relevante programvarer. NHO har faste samarbeid med eksterne leverandører, trykkerier og byråer.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like