Megaprint søker ny adm dir

Megaprint i Asker – en av landets ledende aktører på storformat – søker ny administrerende direktør. Media Monitor tok en prat med gründer, eier og nåværende adm dir, Sigurd Hammerstad.

– En ny leder overtar et velfungerende, solid selskap med betydelig vekstpotensial og forhåpentligvis vil selskapets solide posisjon og økonomi bidra til at vi tiltrekker oss flinke søkere, sier Hammerstad.

Hammerstad legger til at han i lengre tid har planlagt å gå av når han nå fyller 67 år.

– Som kjent er jeg selskapets største aksjonær og vil naturligvis fortsatt engasjere meg i selskapet, fortrinnsvis gjennom styrearbeidet. Dersom ny leder ønsker meg som rådgiver i en overgangsfase stiller jeg naturligvis opp, men jeg ønsker heller ikke å vandre rundt i gangene som en uønsket 7-ende far i huset, sier Hammerstad.

Megaprint omsatte i fjor for drøye 35 millioner kroner og hadde et driftsresultat på to millioner kroner. 2018 var sjette år på rad med et driftsresultat på over to millioner kroner for storformataktøren i Asker.

Hele annonsen kan du lese her.

Fra annonsen;

Nåværende Administrerende direktør og gründer ønsker å trekke seg tilbake, og vi søker deg som kan utnytte det betydelige vekstpotensialet i markedet, og videreføre selskapets solide resultater. Ønsker du å bruke dine evner innen forretningsutvikling, strategi, salg- og markedsføring, samtidig som du ser verdien av å lede en bedrift som er markedsleder innen Storformat Digital Printing i Norge? Da er det deg vi søker som vår nye Administrerende direktør.

- ANNONSE -

You might also like