Leveranse med nullutslippsbiler i de fem største byene

PostNord og Wittusen & Jensen har samarbeidet om leveranse med nullutslippsbiler i landets fem største byer siden i sommer. Dette etter at Wittusen & Jensen la ut sin varedistribusjon på anbud. Det melder Wittusen & Jensen på sine nettsider.

Elektriske varebiler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand sørger for miljøvennlig distribusjon av Wittusen & Jensens varesortiment.

– PostNord vant anbudsrunden fordi de tilfredstilte våre miljøkrav best, blant annet om nullutslipskjøretøy i bylogistikken. PostNord oppfylte alle kravene, og nå ser vi frem mot et godt samarbeid, hvor det skal leveres utslippsfritt i de fem største norske byene fra 1. juli 2019, sier salg- og markedsdirektør i Wittusen & Jensen, Bjørn Ola Børrestuen. 

- ANNONSE -

You might also like