Konica Minolta med lansering av nye toppmodeller – “opplever stor interesse”

Konica Minolta lanserte sin nye AccurioPress C12000 og C14000 på Printing United i Dallas i forrige uke. Nordiske kunder og partnere av Konica Minolta fikk en førpremiere på maskinene allerede under KMs ELC-messe i København.

Media Monitor har tatt en prat med produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta.

– Med AccurioPress C12000 og C14000 har nå Konica Minolta et komplett modellsortiment med tonerbaserte modeller og AccurioJet KM-1 inkjet-løsningen tronende på toppen, sier produktsjef Hegge.

“Stor interesse”

Hegge sier videre at C12000 og C14000 er leveringsklare til kunde allerede i februar neste år, og at det allerede er stor interesse for de nye modellene.

– Vi merker allerede stor interesse for de nye modellene, og vi forventer flere installasjoner allerede i første halvår 2020 i Norge, sier Hegge.

Når før vi første KM1-installasjon i Norge?

– Jeg tror den kommer! Man skal være klar over at det har skjedd veldig mye på inkjet-fronten, og at KM-1 kan produsere veldig mange forskjellig type jobber, da den blant annet håndterer det meste av media som bestrøket, ubestrøket, kartong og syntetiske materialer. Det er absolutt en maskin bransjen er nysgjerrig på, avslutter Hegge.

140 sider i minuttet

AccurioPress C14000 kan produsere 140 sider i minuttet, og har støtte for arkformater opp til 90cm lengde – ensidig og tosidig.

Ytelse for øvrig;

  • Automatisk tosidig print opp til 450 g/m²
  • Printoppløsning på 3600 x 2400 dpi
  • Mulighet for print på strukturert papir og konvolutter
  • Inline trimming av fire sider, utfallende bannere, visittkort etc rett ut av maskin
  • IQ-501 som sikrer automatisk farge- og bildekvalitet

- ANNONSE -

You might also like