AGFA Introduserer trykkplaten Eclipse

Pressemelding fra Agfa 19 november 2019:

Eclipse er en prosessfri trykkplate for arkoffsettrykkerier som kombinerer fordelene med prosessfri teknikk og en smidig trykkprosess.

Prosessfrie platers egenskap er at de ikke trenger framkallere som bruk av kjemikalier. Agfas siste innovasjon skiller seg imidlertid ut fra andre prosessfrie plater ettersom denne ”drop in” platen er like enkel å bruke som en konvensjonell plate:

For det første, så holder den trykkpressen så ren som det er mulig. Patentert prosessfri teknologi som overfører platesjiktet til de første trykkarkene, i stedet for til trykkpressen, noe som er vanlig med andre prosessfrie plater. 

I tillegg er Eclipse den eneste prosessfrie platen som har en utmerket og stabil kontrast, noe som tillater en rask visuell platekontroll og samtidig er lesbar for punch og bukk systemer. Selv etter en ukes lagring – som reduserer risikoen for ”mix-ups” i trykkpressen eller behov for nye plateutkjøringer, så beholder Eclipse sin kontrast selv etter 24 timer i vanlig belysning. Alt dette er en stor fordel sammenlignet med de to timene for andre prosessfrie plater. I denne perioden kommer trykkvaliteten til å opprettholdes fullt ut med tanke på punkt økning, toning, oppstart …

En annen årsak som gjør Eclipse til et enestående valg for de som vil ha en prosessfri trykkplate er at den tåler veldig mye ved selve platehåndteringen. Når du lader, lagrer, transporterer eller monterer denne robuste platen trenger du ikke være redd for å skade den. Den nye platen er også fleksibel i og med at den kan brukes både med konvensjonelle eller H-UV / LED-UV trykkfarger.

“Du kan se forskjellen med vår siste plate innovasjon,” sier Iris Bogunovic, produktsjef Plate & CTP Systems hos Agfa.  Et flertall brukere bekrefter Eclipse sin stabile bildekontrast med enkel og prosessfri håndtering, 

En balansert produktportefølje

Eclipse kompletterer Agfas portefølje for offsettrykk, og oppfyller trykkerens behov på alle måter. “Vi søker kontinuerlig etter hvordan vi kan være best og gi det beste merverdien til våre kunder,”  sier Guy Desmet, sjef for marketing”. “Det finns ingen one size fits all som passer alle når det gjelder trykkplater. Vår portefølje består av konvensjonelle, lavkjemi, kjemifrie og prosessfrie plater. Vi kan derfor alltid tilby den ideelle løsningen til trykkerier ut fra deres behov og preferanser”.

Eclipse er en del av Agfas ECO³-strategi for holdbar innovasjon, som omfatter hardware, software og forbruksvarer som gjør førtrykk og trykk renere (ECOlogy), mer kostnadseffektive (ECOnomy) samt lettere å bruke og vedlikeholde (Extra Convenience). ECO³ strekker seg fra førtrykksmiljøet til trykksalen med enestående fargebesparelser og en programvarepakke for trykkpressen som reduserer oppstartstid og papir avfall.

- ANNONSE -

You might also like