Visma Software søker kreativ og engasjert grafisk designer (Oslo)

Vi søker en grafisk designer til vikariat ut 2020 til vårt team på Skøyen. Vi er en markedsavdeling med 12 kreative, engasjerte og dedikerte mennesker som jobber for å skape fremtiden for Visma.net og vår tilhørende portfølje av innovative tjenester. Vi er på jakt etter deg som er lidenskapelig opptatt av design og liker å løse komplekse oppgaver i et tverrfalig team.

Avdelingen består av fagressurser innen blant annet tekst, design, video, webutvikling, distribusjon og analyse. Sammen har vi et overordnet ansvar for selskapets kommunikasjon, merkevare og markedsføringsaktiviteter. Du vil ha ansvar for å produsere grafisk materiell på tvers av kanaler og målgrupper, og vil jobbe med visuell promotering av våre produkter,  blant annet vårt flaggskip Visma.net ERP (www.visma.net/erp).

Dine arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med et bredt spekter av områder, temaer og plattformer innen markedsføring og kommunikasjon. En solid forståelse av digitalt design innen webdesign, digital annonsering, presentasjoner samt noe trykkrelaterte markedsoppgaver danner grunnlaget for denne stillingen. Du får stor frihet, og vil være en viktig bidragsyter i de fleste av avdelingens prosjekter. Vi har alt fra små kjappe leveranser til store langvarige prosjekter. Du vil ha selvstendige og faste oppgaver innenfor dine egne ansvarsområder.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like