Tar grep for å overleve – setter ut produksjon til samarbeidspartner

Design og printhuset Skrå i Elverum kvitter seg med en av sine tre ansatte. Samtidig inngår bedriften et samarbeid med Trysil-firmaet Opsis AS. Det melder Østlendingen.

– Vi har vurdert markedet og ser at vår styrke først og fremst er design. Derfor vil vi i større grad rendyrke designbiten. Vi trenger derfor ikke den samme trykkekapasiteten som før. Dessverre betyr det at det ikke lenger er plass til en av de ansatte. Det smerter og gjør vondt. Men vi må få bedre kontroll på kostnadene. Vi er ikke den første bedriften som må justere kursen etter de første oppstartsårene, sier Hanna Halseth, styremedlem i Skrå.

Design og printhuset Skrå åpnet i Elverum for ett års tid siden, noe du kan lese mer om her.

Det er altså Opsis i Trysil som fremover skal stå for grafisk produksjon.

– Vi har allerede tatt trykkeoppdrag fra Skrå. Vi vil kunne styrke hverandre. Vår styrke er innen trykking, Skrå har mer spisskompetanse innen design. Vi står foran et spennende samarbeid, sier daglig leder i Opsis AS, Steinar Eriksson.

Opsis AS omsatte i fjor for 4,8 millioner kroner og hadde et driftsresultat på 155.000 kroner.

Design og printhuset Skrå omsatte i fjor for drøye 2 millioner kroner og hadde et negativt driftsresultat på drøye 500.000 kroner.

- ANNONSE -

You might also like