Stordalen inntar Danmark

Media Monitor har tidligere skrevet om Petter Stordalens satsing i forlagsverdenen – først i Norge, deretter i Sverige. Nå står Danmark for tur. Det melder BOK365.

Foreløpig er det Birgitte Teresa Franch som skal starte opp Strawberry Publishings danske satsing.

– Vi følger den samme oppskriften som vi alltid har gjort: Vi ansetter de dyktigste fagfolkene og bygger opp forlaget rundt dem. Birgitte er en erfaren forlegger med en udiskutabel track record og vi har hatt henne i kikkerten det siste året, sier Petter Stordalen, største eier i Strawberry Publishing.

Skal bli en ledende aktør

Ambisjonene for Strawberry Publishing er det ingenting å si på.

– Vi har ambisjoner om å bli et av de ledende forlagene og det blir vi ved å ha de flinkeste folkene. Det er fantastisk å jobbe i en bransje hvor de ansattes kvaliteter så til de grader er avgjørende, kommenterer Jonas Forsang til BOK365.

- ANNONSE -

You might also like