Staples Copy&Print søker Kopisenteransvarlig

Vi søker ny medarbeider til Staples Retail Copy & Print senter avdeling Forus, Stavanger.

Staples Retail i Norge satser på egne kopisentre i våre butikker. Vi har 5 kopisentre, Stavanger, Fredrikstad, CC-Vest, Tromsø og Slependen. I våre kopisentre tilbyr vi kopiering og annet grafisk arbeid. Denne tjenesten er rettet mot våre firmakunder og studenter, samt i stor grad også våre privatkunder.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være kopiering, laminering, plotting, trykking av visittkort i tillegg til generell grafisk design. Du vil ha egne budsjetter og salgsmål. Arbeidstid fra 08-16 hverdager og noen lørdager etter avtale.

Vi søker en selger som er kreativ og med følgende kvalifikasjoner:

Gode datakunnskaper, behersker Adobe CS-pakken; Indesign, Photoshop og Illustrator samt Officepakken.
Erfaring og interesse for grafisk design
Målbevisst og nøyaktig
Butikk- og salgserfaring er en fordel men ikke nødvendig
Kundefokusert
Arbeider effektivt under hektiske perioder
Selvgående, kreativ og initiativrik
Vi ønsker en person som kan ivareta og bidra til optimal kundetilfredshet, som vet å sette kunden i fokus. Stillingen gir deg ansvar for hele kopisenteret, du rapporterer til stormarkedssjefen og kopisenteransvarlig i kjeden..

Staples Retail Norway AS gjennomfører rutinemessig Semac bakgrunnskontroll i ansettelsesprosessen.

Tiltredelse snarest.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like