Selvkjørende PDF-filer skaper enorme tidsbesparinger

Workflow Summit: Världsledande PDF-experten Dietrich von Seggern berättar om självkörande PDF-filer

Pappersvolymerna sjunker samtidigt som antalet unika sidor och filer som trycks ökar. Dietrich von Seggern är en av nyckeltalarna på Workflow Summit den 12 november och i sin presentation Self driving PDF – The Future of Workflow Automation kommer han berätta om de senaste utvecklingarna inom PDF-mjukvara och PDF-automatisering. Han ger också sin bild av om vad nästa stora utmaning är för både PDF-aktörer och branschen i helhet.

Utvecklarna själva ger bästa tipsen

Vidare (i en annan presentation) så kommer Dietrich tillsammans med David van Driessche från Four Pees och Ghent Workgroup visa upp Callas senaste mjukvara pdfToolbox 11. Med verktyget pdfToolbox öppnar du upp en mängd möjligheter som kvalitets-kontroller och automatiska rättningar. Lyssna på de som utvecklat mjukvaran berätta om funktionerna och hur de tänkt när de skapat den.

– Var med på den här presentationen för att lära dig mer om pdfToolbox 11 och se hur de nya möjligheterna i den här viktiga versionen av mjukvaran skapar kraftiga och mer automatiserade arbetsflöden, säger Dietrich von Seggern.

Hör ihop – PDF, HMTL och Javascript

David van Driessche, som är ytterst ansvarig för arbetet i Ghent Workgroup, kommer till Workflow Summit också för att prata om PDF, HMTL och Javascript.

Ghent Workgroup har arbetat med standardiseringen av print sedan 2002 och David van Driessche kommer i en av sina tre presentationer på Workflow Summit att prata om PDF, HTML och Javascript och hur dessa tre hör ihop för att skapa ett modernt och effektivt arbetsflöde. Detta gäller allt från administrativ- och produktionsdokument till korrekturläsning och filförsändelser.

Ta chansen att lyssna till denna världsauktoritet när han berättar om vad tryckeribranschen bör tänka på för att kliva in rätt rustad i nästa årtionde på Workflow Summit den 12 november i Stockholm.

Läs mer om Workflow Summit och alla experter som kommer och talar. 120 personer har redan anmält sig så nätverkandet kommer bli stort.

- ANNONSE -

You might also like