PrintSea med spennende bedriftsbesøk

Canons årlige arrangement PrintSea gikk denne gang til København. Tradisjonen tro var det et bredt fagprogram på båten, og København som ny destinasjon ga også deltagerne mulighet til å besøke flere spennende danske grafiske virksomheter. Det melder Canon.

Hos FL Smith fikk deltagerne se hvordan en effektiv produksjonsstab kan håndtere store produksjonsmengder, mens innovative Hellbrandt Trykcenter viste hvordan offset og digital produksjon håndteres side ved side.

Du kan lese mer om bedriftsbesøket hos Hellbrandt Trykcenter her.

Det var to spor under PrintSea 2019, henholdsvis et grafisk spor og et hustrykkerispor. Les mer om PrintSea 2019 her.

To konferansedager på DFDS Crown Seaways for nærmere 50 PrintSea-deltagere. Her til kai i København, der deltagerne besøkte bedrifter.

- ANNONSE -

You might also like