Investerer i enda en HP Indigo

Media Monitor skrev nylig om LOS Digital, som investerte i HP Indigo og Scodix Ultra 101 fra Visutech. Nå har det Larvik-baserte trykkeriet investert i ytterligere en HP Indigo fra Visutech. Det melder Visutech i en pressemelding. 

Det seneste tilskuddet til maskinparken er en HP Indigo 7900 med sju fargestasjoner.

– I et marked som stadig endrer seg har vi vært opptatt av å se muligheter og ikke begrensninger. Vi tror sterkt på at de investeringer vi gjør er rett og at de kommer til å få oss til å skille oss ut i markedet. Vi kan nå produsere et enormt utbud av trykksaker, og kapasiteten er stor nok til å kunne vokse ytterligere. Jeg tror sterkt på fremtiden, og det er tydlig at vi står i framkant når det gjelder produkter, tjenester og kompetanse, sier Eirik Andersen, daglig leder på LOS Digital.

- ANNONSE -

You might also like