CopyCat åpner nytt produksjonssenter og investerer i gedigen storformat

CopyCat åpner nytt produksjonssenter på Billingstad utenfor Oslo. Det nye produksjonssenteret blir på hele 1000kvm. Samtidig investerer selskapet i en storformat med en bredde på hele 3,2 meter, en EFI Vutek 32h

Daglig leder i CopyCat Geir Thorbjørnsen sier satsingen er et resultat av økt etterspørsel for storformat over lengre tid.

– Dette blir den største enkeltsatsningen gjennom vår mer enn 20-årige historie, og den er en naturlig følge av vekst og gode resultater de siste årene. Her kan vi investere i de beste produksjonsløsningene, det vil si nye og enda bedre teknologi for print på rull og flate materialer, nytt skjærebord og til og med en spesialutviklet symaskin for kantsøm på ulike typer tekstilmaterialer […], sier Thorbjørnsen i en kommentar på CopyCats hjemmeside.

Samtidig skal CopyCats Asker-avdeling flyttes til Bilingstad, slik at kundene skal kunne få kjøpe alle typer av trykksaker ved selskapets nye “storformatsfabrikk.”

Den nye anlegget skal ledes av Thomas Baarsrud.

Storformat med 3,2 meters bredde

På utstyrsfronten valgte altså CopyCat å investere i storformatgiganten EFI Vutek 32h med en bredde på 3,2 meter. Denne maskinen ble nylig lansert i Europa, og dette er første installasjon i Norge.

– En overbevisende god demo ved EFIs demosenter i Brüssel, hurtige jobbytter og muligheten for kontinuerlig innmating av kartong og tykkere media var noen viktige elementer for det endelige valget, sier Thorbjørnsen. Han legger også til alle mulighetene de nå får med for eksempel funksjoner som
CMYK+WHITE+CMYK som kan kjøres i ett pass.

EFIs storformatskrivere leveres av Ricoh Norge her i landet. Ta en titt på videoen under om du er nysgjerrig på funksjoner og muligheter med denne storformatskriveren.

- ANNONSE -

You might also like