“200 cm storformat ga oss helt nye muligheter”

Norsk Emballasje AS (tidl Norfoam AS) på Støren sør for Trondheim er en aktør som hovedsakelig driver innen papirbasert emballasje. Typiske opplag ligger mellom 50 og 1000 ex. Nå har bedriften nylig investert betydelig i en AccurioWide 200 fra Konica Minolta, den første installasjonen i Norge.

Media Monitor har tatt en prat med daglig leder Roar Øien om investeringen spesifikt og om fremtidsutsiktene.

– Vår produksjon kretser rundt skjærebordet, siden vi jobber med relativt lave opplag. Behovet for investering i mer effektivt utstyr har vært til stede en stund. Vi ble tipset om AccurioWide 200 gjennom en serviceteknikker som var innom, og derfra gikk prosessen ganske raskt, sier Øien.

Øien understreker at bredden på hele 200 cm var avgjørende for valget av maskin, samt muligheten til å trykke på stive flater.

AccurioWide 200 kan både trykke på stive flater og rull, og er med sin bredde på hele 200 cm blant de større storformatskriverne.

Sterk etterspørsel – har ekspandert med selger i Vestfold

Øien ser optimistisk på fremtiden, og er klar på at etterspørselen etter papirbasert emballasje er sterk.

– Vi har fortsatt majoriteten av våre kunder i nærområdet, men merker økende pågang fra hele landet. Vi har derfor utvidet med en egen oppsøkende selger som holder til i Vestfold, for å betjene den økende etterspørselen, sier Øien til Media Monitor.

Norsk Emballasje har økt omsetningen sakte men sikkert hvert år siden starten i 2014, og hadde i fjor en omsetning på ca seks millioner kroner.

- ANNONSE -

You might also like