Visma Software søker grafisk designer (Oslo)

Som grafisk designer hos oss vil du jobbe i skjæringspunktet mellom design, teknologi og kreativitet. Vi er på jakt etter deg som er lidenskapelig opptatt av design og liker å løse komplekse oppgaver i et tverrfalig team.

Hos Visma blir du en del av en markedsavdeling med til sammen 13 ansatte. Avdelingen består av fagressurser innen blant annet tekst, design, video, webutvikling, distribusjon og analyse. Sammen har vi et overordnet ansvar for selskapets kommunikasjon, merkevare og markedsføringsaktiviteter. Du vil ha ansvar for å produsere grafisk materiell på tvers av kanaler og målgrupper, og vil jobbe med visuell promotering av våre produkter,  blant annet vårt flaggskip Visma.net ERP (www.visma.net/erp).

Stillingen er et vikariat med varighet fra september 2019 og ut året 2020. I Visma-gruppen finnes det mange muligheter videre for den rette personen.

Dine arbeidsoppgaver
Du vil jobbe med et bredt spekter av områder, temaer og plattformer innen markedsføring og kommunikasjon. En solid forståelse av digitalt design innen webdesign, digital annonsering, presentasjoner samt noe trykkrelaterte markedsoppgaver danner grunnlaget for denne stillingen. Vi vil gi deg stor frihet under ansvar, og du vil være en viktig bidragsyter i de fleste av avdelingens prosjekter. Vi har alt fra små kjappe leveranser til store langvarige prosjekter. Du vil både jobbe i team og ha selvstendige og faste oppgaver innenfor dine egne ansvarsområder.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like