UTD Reklameprodusenten søker Grafisk designer (Larvik)

En variert hverdag med alt fra produksjonsdesign til større profil- og kampanjeoppdrag.

UTD Reklameprodusenten søker Grafisk designer som kan ta del i utviklingen av selskapet. Personen må kunne sitte i våre lokaler i Larvik.

Vi er et selskap i vekst og har målsetning om videre økning. Den rette vedkommende deler våre vekstambisjoner og trives med å jobbe under tidspress og skape relasjoner. Den rette ansatte har gode muligheter til å påvirke sin egen hverdag.

Vi er kjent for raske leveringer og den ansatte må være klar for å yte ekstra i perioder. UTD Reklameprodusenten tilbyr alt innen markedsmateriell med tilhørende tjenester. Våre designere jobber mye med utvikling av logoer/profiler, dekor på forskjellige kjøretøy både langs vei, i luften og på sjøen, foliering, produktbøker, DM, kataloger, brosjyrer, visittkort, større omprofileringer ute- og innendørs, butikker, frisører, næringsbygg, kjøpesentre m.m.

Aktuelle kandidater kalles fortløpende inn til intervju.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like