Merkantilbygg søker grafisk designer (Oslo)

Vårt markedsteam søker grafisk designer med digital erfaring som kan bli en del av gjengen. Vi tilbyr spennende grafiske oppgaver innenfor hotell, event, reiseliv, bolig og byggebransjen. Perfekt for deg som ønsker en utfordring og er villig til å lære.

Merkantilbygg AS eier og driver mange flotte hoteller på Geilo og i Oslo, samt har vi flere byggeprosjekter.

Vi søker en engasjert og allsidig grafisk designer med digital erfaring. Du er selvdreven, nysgjerrig, iderik og behersker den digitale verden godt. Dette er en stilling hvor du vil jobbe med grafisk design, digitalt innhold, print og markedsføring. Stillingen krever utmerkede samarbeidsevner, da du vil jobbe tett med våre AD’er, ha dialog med andre avdelinger og være en ressursperson på tvers av Merkantilbygg.

Ansvar/hovedoppgaver:

·     Innholdsproduksjon til digitale kanaler(native, nettsider, SoMe og nyhetsbrev).

·     Produsere annonser (digitalt og print).

·     DM/Kataloger/brosjyre.

·     Bidra til å løfte alle konsernets merkevarer visuelt.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like