Grafkom med Europas største event for arbeidsflyt og automatisering

  • Samler over 200 personer innen print og publishing i Stockholm 12. november.
  • Automatisering – en nøkkelfaktor som kan sikre lønnsomheten i grafisk industri de kommende årene.

Netttverket Grafkom arrangerer for andre gang Workflow Summit, den 12. November i Stockholm. Dette er et event som vier seg helt til arbeidsflyt og automatisering i print- og publishingbransjen. Det kommer til å være både produksjonsnære tips & tricks samt nye innovasjoner som forandrer landskapet for mediaproduksjon.

Som leser av Media Monitor kan du delta på eventet for Grafkoms medlemspris. Om du er en del av Grafisk Utdanningsfond, så kan du i tillegg få dekket 50% av deltageravgiften + reise og opphold.

32 eksperter på fire scener

Over 30 talere i fire ulike spor er invitert for å dele med seg av konkret kunnskap om arbeidsflyt og automatiseringsløsninger.

Her er noen eksempler på hva som kommer til å tas opp:

  • Arbeidsflyt og automatisering i produksjonen
  • API for print og publishing
  • Prepress og mediaproduksjon
  • Web2print og e-handel

Deltagere fra hele Europa

Grafkom forventer seg over 200 deltagere fra hele Europa på Workflow Summit. Vi er veldig glade over at det allerede er 25 virksomheter fra Belgia påmeldt til årets event. I fjor hadde vi deltagere fra 13 ulike land og alt tyder på at årets event kommer til å bli ennå mer omfattende og internasjonalt.

– Arbeidsflyt og automatisering blir viktigere og viktigere. For å holde seg oppdatert om utviklingen som skjer innen den grafiske industrien er det her et tema som alle selskap i alle markeder bør ha på sin agenda. Og det finnes ikke et eneste event i Europa som samler like mange eksperter innenfor dette feltet, sier Magnus Thorkildsen, partner i Grafkom.

Les mer: https://www.grafkom.se/workflowsummit/

Hvor: Quality Hotel Friends i Stockholm

Når: 12. November 2019

Som leser av Media Monitor kan du delta på eventet for Grafkoms medlemspris. Om du er en del av Grafisk Utdanningsfond, så kan du i tillegg få dekket 50% av deltageravgiften + reise og opphold.

- ANNONSE -

You might also like