BK søker Digital designer (Sandefjord)

Har du et digitalt hode og et kreativt hjerte? Er du lidenskapelig opptatt av visuelt design og brukeropplevelser på digitale produkter? Da er du personen vi er ute etter!

BK Gruppen er i dag et av landets fremste konsern innenfor grafisk bransje og leverer komplette tjenester innenfor trykk, produktemballasje, design, profilering, skilt, og logistikk. Vårt slagord er: Når kvalitet og synlighet teller!

BK har nylig satt en ny merkevarestrategi og sikter etter å ta en tydeligere posisjon i markedet. Kort fortalt så skal vi bli sterkere på design – både på analoge og digitale flater. Det er utarbeidet en ny profil som reflekterer verdiene og målene satt i merkevarestrategien, og en ny nettside er under produksjon. (Vi gleder oss til å vise den frem!)

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like