Wittusen & Jensen søker Rådgiver med kremmerånd – Emballasje

Wittusen & Jensen i Bergen har god omsetningsvekst og ønsker å satse videre innen produktområde Emballasje som er et av våre viktigste satsingsområder med en rådgiver. Du vil jobbe ved vårt kontor i Bergen og være ansvarlig for salg i Hordaland.

Som Rådgiver Emballasje vil du ha ansvar for salgsutvikling og rådgivning til våre nye og eksisterende kunder. Du skal være vår produktspesialist, en som kjenner til både riktig bruk, og de viktigste egenskapene ved hvert enkelt produkt. Du skal bidra til at WJ fremstår som noe mer enn en ren produktpusher , og at kunden oppnår konkurransefortrinn ved å handle hos oss.

ARBEIDSOPPGAVER:

Være spesialist innenfor emballasjeprodukter, både ovenfor kunder og salgskollegaer
Salg av emballasjeprodukter til nye og eksisterende kunder
Ivareta og videreutvikle opparbeidet portefølje
Budsjett- og aktivitetsansvar for nysalg og opparbeidet portefølje

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like