Wittusen & Jensen søker Offensiv og resultatdrevet Anbuds spesialist

Wittusen & Jensen styrker innsatsen og posisjonen på salg og anbudssiden.

Vi søker deg som er som har en offensiv og resultatdrevet profil og som vil ta ansvar for leveranser og prosesser på anbudssiden. Vi er opptatt av å finne den rette person som setter kvalitet i høysetet samtidig som hun/ han har et driv til å finne konkurransedyktige løsninger for

tjenester og produkter innen vår bransje.

Stillingen vil rapportere til Commercial Manager.

Selskapet har et eget anbudsteam. Anbudsteamet jobber svært tett med Salgsledelse, salgsavdelingene samt Pris og margin spesialist med oppdrag for begge forretningsområdene i Wittusen & Jensen, som er kontor- og forbruksmateriell, print, markedsføring og design på kundenes egne flater. Stillingen vil ha hovedfokus innenfor divisjonen Kommunikasjon & Design.

Du vil tilhøre et norsk selskap med lange tradisjoner som har solid økonomi med langsiktig eierskap, en flat organisasjon med korte beslutningslinjer og høy grad av påvirkning. Vi har et hyggelig miljø og holder til på Skullerud i Oslo. Selskapets verdier er: Smidig, Innovativ, kunde drevet og Tent.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like