Wittusen & Jensen søker Margin- og prisspesialist

Wittusen & Jensen er en av Norges ledende leverandører av Kommunikasjon & Design, inkludert reklameartikler og firmagaver, samt Kontor & Forbruksvarer og emballasje, til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. I tillegg til vårt hovedkontor i Oslo er vi representert med salgskontorer over hele landet. Bedriften er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015 og som Miljøfyrtårn i tillegg til å være medlem av IEH. Wittusen & Jensen ble etablert i 1897 og har i dag ca. 130 ansatte og en årlig omsetning på over 500 mill. kroner.
Wittusen & Jensen leverer alt bedriftene trenger av markedsføringstjenester og forbruksmateriell.
Er DU vår nye spesialist innenfor prising og økt inntjening?

Stillingstittel: Margin- og prisspesialist
Arbeidsted: Oslo
Varighet: Fast

Vi setter ytterligere fokus på øke marginene i selskapet. Gjennom tett samarbeid med avdelingene Kategori/Innkjøp, Business controlling, Salg og Anbudsavdeling samt ledelsen vil du ha en sentral rolle med fokus på marginer.

Vi leter etter deg som kan bygge modeller/rutiner for prising, utarbeide kundeanalyser og forslag til margin tiltak i samarbeid med salg/ledelse. Gjennomføring av margintiltak samt rapportering og statistikk.

Stillingen er mest hands-on, men også strategisk. Stillingen krever meget god kompetanse i Excel, men du må samtidig ha evnen til å formidle og forklare dine resultater på en pedagogisk og ryddig måte. Forståelse og håndtering av ERP systemer vil også stå sentralt.

Du vil tilhøre et norsk selskap med lange tradisjoner som har solid økonomi med langsiktig eierskap, en flat organisasjon med korte beslutningslinjer og høy grad av påvirkning. Vi har et hyggelig miljø og holder til på Skullerud sentralt i Oslo.

- ANNONSE -

Source wj.no
You might also like