Try Design søker Leder

På TRY-huset har vi som mål å hjelpe våre kunder med å utnytte sitt potensial gjennom bruk av effektiv og kreativ kommunikasjon, moderne design og teknologi. Vi er nå på jakt etter en leder for vår nye avdeling innen Strategisk design og merkevarebygging.
Publisert
21.08.2019
Skrevet av
Kaare Øystein Trædal

Vår nye leder vil få en sentral rolle i videreutvikling av avdelingen. I rollen får du overordnet ansvar for TRY Design, og du vil eie og videreutvikle strategien til avdelingen. Du vil arbeide med forretningsutvikling, rådgivning og salg av prosjekter, samt videreutvikling av eksisterende kunder. Du får en sentral rolle i å synliggjøre avdelingen/tjenesten og vårt arbeid med strategisk design og transformasjon i markedet. I rollen får du direkteansvar for en rekke erfarne designere og får medansvar for å utvikle TRY-husets totale designtilbud – du skal bygge og utvikle teamet videre gjennom blant annet rekruttering og kompetanseheving. Du får også overordnet ansvar for å sikre leveranser av god kvalitet, samt resultater for avdelingen. Videre vil du samarbeide tett med de øvrige designerne og leveranseområdene på huset for å sikre gode og helhetlige kundeleveranser. Vi jobber i dag med noen av Norges største merkevarer i både privat og offentlig sektor, og på prosjekter av ulik størrelse.

- ANNONSE -

Source try.no
You might also like