Redink Vest søker Designer i Bergen

Er du en som alltid brenner for å finne den beste visuelle løsningen? Har du erfaring med å jobbe konseptuelt og strategisk?

Den nye markedsføringen er mer sammensatt og kompleks enn noensinne, og krever et bredt lag av spesialister. Redink er Norges ledende og mest komplette byrå tilpasset den nye mediehverdagen, og Redink Vest er avdelingskontoret i Bergen. Oppdragsmengden ved vestlandskontoret er stadig økende, både fra nye og eksisterende kunder, og vi trenger nå en formsterk designer på laget.

Som designer hos oss vil du ha ansvaret for å formidle, utvikle og forvalte den visuelle kommunikasjonen til våre kunder i tråd med kundens overordnede strategi, stil og tone. Du vil jobbe med konsept og design for ulike kanaler og formater – alt fra nettsider til printmateriell til filmgrafikk. Du vil også utvikle, videreutvikle og forvalte visuelle profiler og være en strategisk rådgiver i våre kunders visuelle kommunikasjon. Du vil ha mulighet til å jobbe sammen med designere i Oslo og Bergen.

Stillingen innebærer tett samarbeid med prosjektledere, redaktører, innholdsprodusenter, rådgivere, (video-)fotografer, animatører og andre designere og kreatører.

Vi tror at du har:

– relevant utdanning innen design
– byråerfaring
– erfaring med å utvikle, videreutvikle og forvalte visuelle profiler i både digitale og analoge kanaler
– meget god kunnskap om visuell kommunikasjon og helst bred erfaring med design for digitale flater
– bred forståelse for, og helst erfaring med, betydningen av god design i sosiale medier, animasjon og videoproduksjoner
– gode ferdigheter i InDesign, Photoshop, Illustrator og Sketch

- ANNONSE -

Source www.redink.no
You might also like