Ny adm dir på Vizuelli

Dan Olsen overtar som ny adm dir etter Ivar Kristoffersen i Harstad-baserte Vizuelli. Det melder Harstad Tidende i sin papirutgave.

– Det er utrolig inspirerende å få være med og sette fart og retning i et selskap som Vizuelli, som har godt omdømme og masse dyktige fagfolk. Reklamebyråbransjen har mange likhetstrekk med mediebransjen, i den forstand at den endrer seg svært hurtig og at kravene til økt kundeverdi er konstant. I så måte mener jeg at jeg med min erfaring kan bidra til å revitalisere Vizuelli sammen med staben for øvrig, og jeg kan love våre kunder og markedet at vi har masse spennende på gang, sier Olsen til Harstad Tidende.

Olsen har blant annet tidligere jobbet som salgsdirektør i Haugesunds Avis og Amedia Haugalandet. Kristoffersen fortsetter i administrasjonen i Vizuelli, samt i styret og på eiersiden.

Vizuelli ansetter samtidig Sondre Berntsen som webutvikler/designer.

Les mer på Vizuellis hjemmesider.

- ANNONSE -

You might also like