Netlife Design søker Senior grafisk designer

Vi trenger flere dyktige designere

Synne og Ragnhild designer en app til Ungdoms OL i Lausanne. Marte har nylig jobbet med redesignet til Vipps og Mats hjelper et av Nordens største flyselskap med å forbedre nettsiden sin. Dette er litt av det som skjer på designfronten hos oss akkurat nå.

Men la oss heller snakke om deg.

Vi er ikke så opptatt av om du kaller deg identitetsdesigner, merkevaredesigner, grafisk designer eller digital designer. Vi er mer opptatt av om du lager ting som funker godt og føles bra – og at du kan samarbeide med folk rundt deg.

Du er erfaren og dyktig på å bygge robuste digitale merkevarer, og/eller du er mer dreven på design og prototyping i HTML og CSS. Kanskje er du en god miks av dette. Uansett liker du å designe løsninger som virker – og som springer ut fra innsikt i hva folk tenker, trenger og opplever.

Oppgavene dine vil variere. Men kort oppsummert handler det om å

forme og ta ut identiteter i digitale flater
utforske og bygge designsystemer
formidle tankene bak designet til kunder
Som designer hos oss vil du jobbe i tverrfaglige team sammen med andre dedikerte fagfolk. Du blir en del av et sterkt fagmiljø der vi lærer av hverandre.

Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Netlife.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like