Linda JC søker Grafisk designer

Vil du være med å videreutvikle det grafisk uttrykket til et av Norges raskest voksende hudpleiemerker?
Linda Johansen Cosmetics AS er i sterk vekst. Vi utvikler hudpleie/makeup produkter for Linda Johansen®. Produktene selges gjennom nettbutikk lindajohansen.no, kåret til Årets Nettbutikk 2019 av Bring.

Vi designer alt selv. Fra produktdesign, forpakningsdesign, reklamemateriell på papir til alt av markedsføring i digitale kanaler som FB, IG, YT og TV.

Nå søker vi etter deg som er faglig sterk på design. Du har minimum 5 år jobberfaring som grafisk designer. Vi ønsker at du skal ta oss videre og videreutvikle et fremtidsrettet og helhetlig visuelt uttrykk for vårt varemerke. Du vil jobbe mye med å designe kampanjer for våre produkter på FB, IG og Google Display i kombinasjon med bannere i vår nettbutikk. Jobben innebærer også mye kreativ tekst jobbing på norsk.

Vi har gode muligheter for faglig utvikling, fleksitid, utfordrende arbeidsoppgaver og mye moro, både på jobb og i fritiden.

Vi ønsker primært en fast ansatt i 100% stilling, men kan være åpen for 60-80% engasjement. Arbeidssted vil uansett være Rosenholm Campus.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like