Fete typer + Savant søker erfaren digital designrådgiver

Fete typer + Savant er et kommunikasjonsbyrå med kontor i Oslo sentrum. Vi er et tverrfaglig miljø med kompetanse innenfor strategisk kommunikasjon, design og digital utvikling. Vårt fremste mål er å lage gode strategiske løsninger som skal bidra til at kundene våre når sine overordnede mål. Vi lager løsninger som styrker brukeropplevelsen og bygger merkevare. Vi er eksperter på gode brukeropplevelser, historiefortelling og visuell kommunikasjon, og trives ekstra godt når våre ideer engasjerer og gir resultater. Vi leverer design, digitale løsninger, innhold og tjenestedesign. Fete typer + Savant har en lang rekke med store og viktige kunder med sterke posisjoner i samfunnet, og vi knytter stadig relasjoner med nye og spennende kunder. Bedriften er heleid av de ansatte.

Blant våre kunder er Innovasjon Norge, Statkraft, Coop, AF Gruppen, Den norske turistforening, NHO Reiseliv, NTB, Tekna, Riksantikvaren, Melbye, Kreftforeningen.

I Fete typer + Savant vil du jobbe i team med våre beste designere, rådgivere og utviklere. Våre medarbeidere er engasjerte og dedikert til faget. Du blir en del av hele prosessen, fra ide og konsept til ferdig utviklet produkt.

Vi søker nå etter en erfaren digital designrådgiver, med god forretningsforståelse og som brenner for gode brukeropplevelser. Du får kunde- og budsjettansvar og rapporterer til daglig leder. Vi åpner for muligheten til å bli med som eier av byrået.

- ANNONSE -

Source fetetyper.no
You might also like