Fete typer + Savant søker en dyktig utvikler

Fete typer + Savant er et kommunikasjonsbyrå med kontor i Oslo sentrum. Selskapet eies av de fleste som jobber i selskapet. Vi er et tverrfaglig miljø med kompetanse innenfor strategisk kommunikasjon, design og digital utvikling. Vårt fremste mål er å lage gode strategiske løsninger som skal bidra til at kundene våre når sine overordnede mål. Vi lager løsninger som styrker brukeropplevelsen og bygger merkevare. Vi er eksperter på gode brukeropplevelser, historiefortelling og visuell kommunikasjon, og trives ekstra godt når våre ideer engasjerer og gir resultater. Vi leverer design, digitale løsninger, innhold og tjenestedesign. Fete typer + Savant har en lang rekke med store og viktige kunder med sterke posisjoner i samfunnet, og vi knytter stadig relasjoner med nye og spennende kunder.

Blant våre kunder er Innovasjon Norge, Statkraft, Coop, AF Gruppen, Den norske turistforening, NHO Reiseliv, NTB, Tekna, Riksantikvaren, Melbye, Kreftforeningen.

I Fete typer + Savant vil du få mulighet til å jobbe i team med våre beste designere, rådgivere og utviklere. Våre medarbeidere er engasjerte og dedikert til faget og vi kan tilby et godt læringsmiljø, der du vil være med på hele prosessen, fra ide og konsept til ferdig utviklet produkt.

Vi søker nå etter en erfaren utvikler, som ønsker å jobbe i team med designere og levere gode helhetlige brukeropplevelser som møter våre kunders mål. Vi bygger opp et sterkt faglig utvikler miljø som skal jobbe tett med designere og kunder. Du vil rapportere faglig til vår fagansvarlig for utvikling. Vi åpner for muligheten til å bli med som eier av byrået.

Teknologier/rammeverk vi bruker er PHP, Javascript, React, Drupal, CSS, HTML.

- ANNONSE -

Source fetetyper.no
You might also like