Allkopi Netprint forteller om sin satsing på nytt MIS – en av talerne på Workflow Summit

Grafkom Media Monitor skrev i vår om Allkopi Netprints investering i Arifiqs MIS-system, les hele saken her. Salgssjef Camilla Mørstad i Allkopi Netprint sa i en kommentar til satsingen at selskapets selgere med Arifiq nå “enklere kan ta hjem ordre direkte og ikke bare pristilbud.”

Satsingen burde være interessant for flere grafiske aktører, derfor har Grafkom invitert Mørland fra Allkopi og Carina Karlsson fra Arifiq til Workflow Summit for å fortelle mer om hvordan man kan dra nytte av systemet i salgsprosessen.

Workflow Summit arrangeres for andre gang 12. november i Stockholm. Eventet er Nord-Europas største event for arbeidsflyt. Totalt kan du oppleve 32 talere på fire ulike scener i løpet av en intensiv dag.

Les mer om arrangementet og talere som er klare her.

- ANNONSE -

You might also like