SixSides søker grafisk designer

Vi er på jakt etter en grafisk designer som brenner for gode konsepter og brukeropplevelser, og har evne til å tenke utradisjonelt og nyskapende.

SixSides er sammen BACK er et multidisiplinært designmiljø, som skaper møteplasser som formidler budskap og historier på en troverdig og opplevelsesrik måte. Vi er nå på jakt etter en grafisk designer som brenner for gode konsepter og brukeropplevelser – og har evne til å tenke utradisjonelt og nyskapende. Dine kolleger vil være utstillingsdesignere,  interiørarkitekter, grafiske designere, UX-designere, designere med ansvar for formidling, prosjektledere og rådgivere.?

SixSides vil vekke interesse og berike mennesker.

Arbeidsoppgaver:

Idé og konseptarbeid
Designutvikling i romlig kontekst
Identitetsutvikling
Produksjonsfiler for trykk
Oppfølging av produksjon
Utvikling av visuelle presentasjoner

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like