Ny digital etikettprinter fra Konica Minolta

Konica Minoltas AccurioLabel 190 har i lang tid solgt godt i Europa. Nå lanserer selskapet etterfølgeren; den digitale etikettprinteren AccurioLabel 230. Det melder Konica Minolta i en pressemelding.

– Vi lanserer nå en rykende fersk modell innen etikettprint; AccurioLabel 230.Fordi denne maskinen er svært rask økes produktiviteten for deg som kunde ytterligere. Etikettmaskinen har også vist seg å være meget driftsstabil, noe vi vet våre kunder setter pris på. Nå kan du produsere etiketter av ypperste kvalitet, raskt og driftsstabilt. Dette skaper mulighet for vekst og lønnsomhet for kundene våre. Et meget spennende marked for fremtiden, sier Roger Wiig, nyutnevnt Nordic Sales Manager for Industrial Printing i Konica Minolta.

Nysgjerrig på hva nye AccurioLabel 230 kan tilby. Ta en titt i videoen under.

- ANNONSE -

You might also like