Etikettrykkeri frir til privatmarkedet med kundeportal

Etikettrykkeriet Ellco Etikett i Nittedal frir til privatmarkedet med sin kundeportal etikettbutikken.no. Det rapporterer fagnettstedet Labels & Labelling.

– Vi ønsker å være det beste etikettrykkeriet i Norge og investerer i teknologi og service for å gjøre dette til en realitet, sier en offensiv daglig leder i Ellco, Christian Egedius.

etikettbutikken.no kan både bedrifter og privatpersoner bestille etiketter med lave opplag. Egedius håper satsingen mot privatmarkedet kan gi en del nye kunder, men presiserer at det fortsatt er B2B-markedet hvor fokus ligger for Ellco Etikett.

Portalen er basert på Chili Publisher, noe som gir kundene tilgang til enklere redigering og design. Chili Publish deltok på Grafkoms Workflow Summit i fjor høst. Se foredraget Chili Publish holdt på Workflow Summit under, der Piet Saegeman fra Chili forteller om mulighetene med deres software.

Strategic Alliances Piet Saegeman · Chili Publish · Workflow Summit · Stockholm, Sweden

 

 

- ANNONSE -

You might also like