Dette mener forbrukerne om papir og trykksaker

Forrige uke presenterte Two Sides en omfattende studie som viser hvordan europeiske konsumenter ser på bruken av papir og trykksaker. Flere misoppfatninger eksisterer fortsatt.

– Det er positivt, men ikke overraskende, at en stor majoritet fortsatt foretrekker å lese på papir. Rapporten avslører flere interessante innsikter i hvordan befolkningen ser på papir, og det er gledelig å se at tre og papir primært oppfattes som de miljøvennlige materialene de faktisk er. Men det står også klart at vi må fortsette å jobbe med befolkningens kunnskap om holdbarhet og miljø i Europeisk skogbruk og industriens høye gjenvinningsgrad, sier Magnus Thorkildsen, ansvarlig for Two Sides i Norden.

Les om alle funn og last ned rapporten på Two Sides Nordics.

- ANNONSE -

You might also like