De kjøper Norges første Imagepress C910

Kobolt Printshop på Gjøvik kjøper Norges først maskin i Imagepress C910-serien. Det melder Canon i en pressemelding.

– Det gir muligheter for å tilby nye formater til kundene våre, for eksempel 6 sider A4. Rasterkvaliteten er på et nivå som imponerer oss, og i tillegg er det en svært kompakt maskinplattform, noe som er viktig her i relativt trange sentrumslokaler. Etter tre år med Canon-teknologi er erfaringene utelukkende gode, både når det gjelder teknologi og service, så det var enkelt å velge Canon som leverandør og samarbeidspartner videre, sier daglig leder Tore Markeng og førtrykkansvarlig Gunnar Paulsen i Kobolt Printshop.

Kobolt Printshop AS ble startet i 2016, og omsatte i 2017 for 4,64 millioner kroner. Driftsresultatet endte på 832.000 kroner. Alle de fire ansatte i Kobolt Printshop har erfaring fra fra Mariendal Trykkeri.

I tillegg til digitalutstyret fra Canon, har de også en tofarge offsetpresse og egen ferdiggjøringsavdeling.

- ANNONSE -

You might also like