Amedia søker Mediagrafiker

Du vil bli tatt godt imot av dine nye kollegaer og være med å bidra til at våre kunder og annonsører når ut i sine markeder med sine budskap. Du får mulighet til å jobbe med ulike kunder og prosjekter i et faglig sterkt miljø, med fokus på effektivitet og kreativitet. Du forstår forskjellene mellom kundenes ulike kommunikasjonsflater, er idérik, men forstår også å forenkle og tilpasse budskapet til kundenes behov.

Om deg og dine kvalifikasjoner
Du har fortrinnsvis fagbrev som mediegrafiker, eller annen relevant høyere utdanning, og gjerne erfaring som grafisk designer. Du har gode ferdigheter i Adobe Indesign, Photoshop og Illustrator og vi legger til rette for at du skal kunne styrke din kompetanse.

Erfaring fra produksjon til aviser er en fordel, men ikke et krav. Du liker å ha kundens behov i fokus, og kan jobbe etter maler og profiler, like godt som du produserer etter egne idéer fra bunnen av. Det viktigste er at du er opptatt av et godt visuelt uttrykk og har god formsans. Det som kjennetegner deg er at du jobber selvstendig, strukturert og nøyaktig, og har evne til å vise initiativ og prioritere i en hektisk hverdag.

Hvorfor Amedia Ressurs?
Hos oss får du jobbe både med annonseproduksjon som hovedoppgave og mulighet til å utfordre kreativiteten din med større produksjoner. Du vil få utfordre deg på et bredt spekter av produksjonsoppgaver, og når kundene våre har sine råeste salgsperioder, bidrar du sammen med teamet til at vi tar unna de største arbeidstoppene.

Vi tilbyr fast stilling i Norges største miljø innen vårt fagfelt, i et fremoverlent mediekonsern i konstant endring og utvikling. Du vil få jobbe med moderne verktøy i flotte lokaler, med fri parkering og hyggelig lunsjordning sammen med dine kollegaer. Trives du med variasjon, tempo og frihet under ansvar – da har vi drømmejobben til deg.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like