Norsk lansering av ny Imagepress

Det ble en fartsfyllt lansering av Canons nye Imagepress C910-serie. Deltagerne på lanseringseventet fikk nemlig foredrag av Pål Anders Ullevålseter, gokart-kjøring hos Harald Huysman og se den forbedrede hastigheten hos C910-serien. Det melder Canon i en pressemelding.

– Vi ønsker å være en partner for kundene våre, og bidra til at de finner nye og lønnsomme markedsområder, der papir kan være den beste og mest slagkraftige informasjonsbæreren. Bærebjelkene i den nye serien er hastighet, pålitelighet, produktivitet og bærekraft, og dette er teknologi som er tilgjengelig for norske kunder med en gang, poengterte Canons Bjørn Frantsen under lanseringen.

Canon trekker spesielt fram muligheten for tosidig trykk på bannere med lengde helt opp til 130 cm, høyere hastighet og linken mellom egen teknologi og tredjeparts ferdiggjøringsløsninger som noen av fordelene ved den nye serien.

Du kan se mer om C910-serien under.

 

- ANNONSE -

You might also like