Medievikar søker flere grafisk designere

Er du en grafisk designer med to eller flere års arbeidserfaring som er på jakt etter nye utfordringer i jobbsammenheng? Da har vi lyst til å høre fra deg!

I Medievikar jobber vi med å finne flinke folk til en rekke ulike stillinger innen reklame, kommunikasjon, design og media i Oslo og omegn. Vi har til en hver tid stor etterspørsel etter dyktige grafiske designere til ledige stillinger hos våre byråkunder i Oslo, og spesielt nå frem mot sommeren. Om du for tiden er på jakt etter nye jobbmuligheter, er det derfor supert om du melder din interesse ved å sende oss en åpen søknad.

Hos oss finner du både faste og midlertidige stillinger, så vi anbefaler at du sender en søknad uansett om du bare er interessert i midlertidige oppdrag eller faste stillinger (men oppgi gjerne dine preferanser i søknadsteksten!).

I første omgang ønsker vi å få en rask oversikt over din erfaring, kompetanse, bakgrunn og dine ønsker for en ny jobb.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like