Lundblad: “Kundene vil ha noe ekstra, derfor investerer vi”

Lundblad Media AS i Tromsø feiret nylig 45 år, og inviterte i den anledning sine kunder til vårfest i egne lokaler. Her fikk kundene se hva Lundblad Media kan tilby av visuell kommunikasjon.

Se collage med film og bilder fra vårfesten under.

– Vi har investert stort i nytt utstyr de siste 3-4 årene, og kan dermed tilby våre kunder en helt annen bredde og mange nye produkter sammenlignet med tidligere. Vi har opplevd en kraftig økning som et resultat av dette, og vi er veldig optimistiske med hensyn til fremtiden, sier Sturla Fossum, daglig leder i Lundblad Media AS.

Selskapet investerte i to nye Xerox-maskiner for et drøyt år siden, og har i tillegg bevisst kjøpt inn utstyr for å kunne tilby sine kunder noe ekstra. Blant annet har bedriften investert i foliemaskin fra Horizon, en Epson-plotter og Summa-bord fra Luth Gruppen, og en lamineringsmaskin fra NG Digital.

– Vi opplever at kundene i dag ønsker noe ekstra for å skille seg ut. Det kan for eksempel være gullfoliering i forbindelse med digitaltrykk. Denne type trykksaker ser ut til å øke, sier Fossum.

- ANNONSE -

You might also like