ETN Grafisk søker KAM & Grafisk rådgiver

ETN Grafisk er en av landets ledende grafiske bedrifter og har 117 års erfaring i bransjen. Vi tilbyr alt i fra tradisjonell trykkproduksjon som offset- og digitalprint, til storformat, design og interaktive tjenester. ETN Grafisk er en avdeling i Erik Tanche Nilssen AS. Selskapet har til sammen 116 ansatte og omsatte i 2018 for NOK 327mill. ETN Grafisk er lokalisert i Skien, Larvik og Oslo.

KAM & Grafisk rådgiver

ETN Grafisk søker en profesjonell og aktiv selger til Oslokontoret i Nydalen. Rollen krever at du har god digital kompetanse og et omfattende kontaktnett. Stillingen inngår i salgsavdelingen og man rapporterer til salgssjef grafisk.

Vi tilbyr
·        En sentral stilling i en av landets ledende grafiske bedrifter
·        Stor grad av selvstendighet med mulighet for påvirkning av rollen
·        Et miljø preget av høy fagkompetanse
·        Konkurransedyktige betingelser, muligheter for firmabil
·        Firmahytte

Ansvarsområde
·        Salgs- og budsjettansvar
·        Oppbygging av egen portefølje
·        Områdeansvarlig for salg Oslo/Akershus samt Østlandet.

Kvalifikasjoner
·        Relevant salgskompetanse fra B2B marked
·        Salgserfaring med dokumenterbare resultater
·        God økonomisk forståelse
·        Portoføleforvaltning og oppfølging av kunder
·        Presentasjon og representasjon av firma og produkter for bedriftsmarked

Personlige egenskaper
·        Selvgående med god arbeidskapasitet og høyt tempo
·        God på relasjons- og nettverksbygging
·        Selvstendig, ansvarsfull, offensiv og trygg
·        Forhandlingsvant med stor gjennomføringskraft

Om arbeidsgiveren
Erik Tanche Nilssen AS ble etablert i 1902 og driver engroshandel og grafisk virksomhet. Hovedkontoret ligger i Skien. Selskapet har avdelinger i Porsgrunn, Larvik og Oslo, og er medlem av den landsdekkende kjeden Norengros. Vår engrosavdeling leverer emballasje og forbruksvarer, medisinsk teknisk utstyr, møbler og innredning til offentlig sektor, industri og det private næringsliv i Telemark og Vestfold. Vår grafiske avdeling leverer design, print og dekor til kunder over hele landet.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like