Bonava søker en kreativ grafiker

Bonava søker en erfaren, energisk og kreativ grafiker til markedsføringsavdelingen i Bergen. Du må ha interesse for kreativ kommunikasjon og ha fokus på mottakers opplevelse. Du vil inngå i et dynamisk og fremtidsrettet team som er ledet fra Danmark. Bonava er åpen for å prøve nye initiativer og ideer for å tiltrekke interesse til sine boligprosjekter. Det er et tett samarbeid med salgsavdelingen i Norge.

Hos Bonava vil du få det grafiske ansvaret for salgsmateriale, og du vil ha ansvaret for å sikre at materiale overholder Bonava’s brand-guidlines. Sammen med Markedskoordinator vil du ha ansvaret for å sikre Bonava’s markedsføringen i Norge, og en klar kommunikasjon i materiale, fra print annonser til salgslokaler. Du vil også være med på å optimere og videreutvikle Bonava’s visuelle uttrykk, visualiseringer og andre initiativer både eksternt og internt.

Bonava ser etter en som er kreativ, men samtidig har kontroll på detaljer og samarbeider godt i team. Du skal kunne prosjektstyre oppgaver med input fra forskjellige avdelinger og eksterne samarbeidspartnere. Her vil det bli ditt ansvar og sikre kvaliteten og tidsplanen på prosjektene. I utarbeidelsen av salgsmateriale er det viktig at du har kunnskap om hvordan mennesker reagerer på kreativt materiale og budskap, slik at du kan presentere våre produkter optimalt. Det forventes at du kan fremvise tidligere utarbeidet grafisk materiale. Erfaring fra megler eller bilbransjen kan være en fordel, men er ikke et krav.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du er utdannet grafisk designer eller har annen relevant bakgrunn. Du har minimum 3 års erfaring innenfor grafisk arbeid og produksjon samt prosjektstyring.

Du skal trives i en fremtidsrettet organisasjon, hvor oppgaver og prioriteringer kan skifte raskt. Du må være omstillingsdyktig, kreativ og samtidig sikre et høyt nivå. Du har blikk for detaljer, er ærlig og har et godt humør. Erfaring innenfor bransjen er en fordel, men ikke et krav.

Du er kreativt anlagt, men har stadig et blikk for detaljer
Du er en sterk prosjektleder og kan holde overblikket, også i travle perioder
Du er har god erfaring med Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator og Photoshop)
Du er god til å holde kontroll på leverandører, deadlines og sikre kvaliteten
Du kan arbeide innenfor brand-guidelines, men også videreutvikle disse
Du er god på å skrive korte salgs-tekster
Du er flytende i norsk skriftlig og muntlig, og behersker engelsk skriftlig og muntlig.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like