Ricoh flytter til Valle Wood og Kjelling slutter

Ricoh flytter til Valle Wood i september. Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivt tre. Det er Ricoh selv som melder dette i en pressemelding.

– En av grunnene til at valget falt på Valle Wood er at bygget skiller seg ut og er noe utenom det vanlige. Dette er noe vi i Ricoh lett kan identifisere oss med. Bygget er også veldig godt tilrettelagt for «new ways of working», noe som samsvarer godt med de tjenestene vi tilbyr til våre kunder. I tillegg setter vi i Ricoh bærekraft høyt på agendaen og byggets høye miljøprofil og bærekraftige materialbruk var noe som tiltalte oss, sier Frode Kaspersen, administrerende direktør i Ricoh Norge AS.

Kjelling slutter i Ricoh

Samtidig melder Lars Kjelling at han slutter i Ricoh Norge etter over åtte år i selskapet. Det melder Kjelling på LinkedIn.

Ferden går videre til Sirkus Media, hvor Kjelling blir administrerende direktør.

- ANNONSE -

You might also like