Peterson Packaging AS søker grafisk designer

Peterson Packaging AS er en av de ledende emballasjeleverandørene i Norden med fabrikker i Norge, Sverige og Danmark. Peterson Packaging AS utvikler og produserer blant annet bølgepappemballasje, og er markedsleder innen bølgepappemballasje i Norge.
Peterson Packaging er en del av VPK Packaging Group, et internasjonalt papir og packaging selskap med hovedkontor i Belgia. Selskapet har 47 produksjons- og salgssteder i 16 land og sysselsetter 4700 arbeidstakere. VPKs kjernevirksomhet er å levere høykvalitets bølgepapp til markedet. Mer informasjon finnes på VPK vår nettside www.vpkpeterson.com

På vegne av vår kunde, Peterson Packaging AS, søker vi etter en grafisk designer. Dette er et engasjement på tre måneder med mulighet for lengre oppdrag.

Vi søker deg som
Er utdannet grafisk designer. Dette er ikke et krav, men du må beherske de grafiske programmene godt ( Adobe Illustrator, Indesign og Photoshop)
Har noe kjennskap til trykk og trykkprosesser
Er fleksibel og kan jobbe med ulike oppgaver
Er vant til å jobbe i ulike systemer
Tar ting raskt
Er strukturert og nøye
Er god på kommunikasjon

Du vil ha mye kontakt med våre selgere, produksjon, kunder og leverandører.

Oppstart så snart som mulig.

For mer informasjon om dette, ta kontakt med Hanne Grasto hos Adecco på 916 19 001 eller mail hanne.grasto@adecco.no. Søknader blir behandlet fortløpende.

Source www.finn.no

- annonse -