Pantone lanserer en ny kolleksjon med metallicfarger

Pantone har nå lansert ”Pantone Metallics” en metallisk fargeskala for grafisk produksjon, emballasjesdesign og alle typer trykk. Kolleksjonen består av 655 metalliske farger som egner seg til trykksaker, logoer, innbydelser og lignende som skal ha et unikt preg med farger som ”skinner og skaper oppmerksomhet”.

I den nye kolleksjonen finnes hele spekteret av lyse, medium og mørke fargetoner samt gull, sølv, platinum og kobber. Trendfargen roségull utgjør basen for 25 prosent av de nye fargene.

– I vårt visuelle samfunn der vi blir overøst med alternativ, der det er vanskelig å skille seg ut og der vi er besatt av design så er det viktig å forstå hvordan vi bruker farge for å engasjere og skape en følelsesmessig kobling til målgruppen, sier Laurie Pressman på Pantone i en uttalelse.

- ANNONSE -

You might also like