NOPA på besøk hos Ålgård

NOPA (Nordic Offset Printing Association) besøkte Stavanger og Ålgård Offset uken før påske. 70 personer fra en rekke ulike land fikk faglig påfyll på Atlantic Hotel og bedriftsbesøk hos Ålgård Offset. Det melder NOPA i en pressemelding.

Deltagerne fikk blant annet høre foredrag fra;

  • Ulf Sunnberg, Grafkom
  • Martin Gercke, Stora Enso
  • Kari Rømcke, Grafisk bransjeforening
  • Erwin van Rossem, Q.I. Press Controls
  • Lasse B. Lien, Norges Handelshøyskole

NOPA har røtter tilbake til 1970-tallet, men ble etablert som formell forening i 1999 under navnet The Nordic Association of Heatset Printers, NAHP. Medlemmer av NAHP var heatset-trykkerier i alle nordiske land, og senere også de baltiske landene, pluss leverandører. I 2011 ble konseptet utvidet til alle store offsettrykkerier, og navnet ble endret til The Nordic Offset Printing Association, NOPA.

NOPA møtes to ganger per år – du kan lese mer om nettverket her

- ANNONSE -

You might also like